Как да се обуем за лятото с Hush Puppies?

Posted by Hush 14.06.2019 6 Comment(s)

 

Летните температури вече са тук, морският сезон е открит, а ние нямаме търпение ежедневно да разхождаме ефирни рокли и пъстри аксесоари. Намазваме се обилно със слънцезащитен крем (да, това е от огромно значение за кожата ви и не го правете само на плажа) и тръгваме по градските модни пътеки, по които дефилираме всеки ден. Обути, разбира се, в най-удобните си летни обувки.

 

Лятото е сезон, в който прекарваме повече време навън - дали в бара зад ъгъла, докато пием коктейл с приятелки, или в парка, радвайки се на топлото време, което най-сетне не изисква връхна дреха, а защо не и на плажа, наслаждавайки се на галещите слънчеви лъчи и приятния морски бриз.

 

Колкото и да ни се иска да сме всеки ден край морето обаче, в повечето случаи подобна възможност трудно ни се удава. А и плажната визия не изисква нищо повече от бански, дамски чехли или джапанки и много добро настроение. Затова насочваме поглед към аутфитите за лято в града, като особено внимание обръщане на възможностите за дамски обувки, които Hush Puppies предлага.

 

Балерина по асфалта…

 

Дамските балеринки са онези дамски обувки, които придава женственост, нежност и деликатност на дамското стъпало. Те са елегантни и са подходящи за комбинация както с официални дрехи, така и с по-спортни решения. Или иначе казано, можете да ги носите както с костюм, ако не желаете или не се чувствате удобно с дамски обувки на среден ток (или пък висок), така и с дънки, и с къси панталонки.

 

Най-доброто решение за балеринките обаче безспорно си остават роклите и полите. Без значение дали ще изберете макси, или мини модел, няма да сбъркате, ако го завършите с чифт елегантни дамски балеринки.

 

Високо удобство

 

Има само един начин да носим високи дамски обувки и да се чувстваме удобно в тях - ако заложим на дамски сандали на платформа. Начинът, по който стъпалото ляга върху тях, е коренно различен от този при обувките на висок ток и е свързан преди всичко с комфорт. Не на последно място обаче, залагайки на подобен модел, вие постигате елегантна и стилна визия, която няма как да остане незабелязана.

 

Дамски кожени сандали на платформа могат да се превърнат в чудесен завършек на аутфит, състоящ се от рокля, дълга до земята, къси дънкови панталонки или дори бански. Решите ли се да разходите платформите на Hush Puppies до плажа, можете да добавите към облеклото си и голяма шапка с периферия, с която плажната ви визия да придобие още по-забележителни размери.

 

Равен комфорт

 

Един от задължителните елементи в обувния ни летен гардероб безспорно са равните дамски сандали. Предимствата им са неизброими: те са на първо място удобни, подходящи за дълги преходи, за носене цял ден, не спарват краката и не на последно място: изглеждат добре. Заложете на дамски кожени сандали от Hush Puppies, за да осигурите максимален комфорт на стъпалата си.

 

Що се отнася до комбинациите с дрехи, възможностите отново са много, но предимно що се отнася до ежедневна визия. Или иначе казано, не е добра идея да ги съчетавате с официален костюм, но пък денимът, ежедневните рокли и късите панталонки са чудесен моден избор.

 

Бонус, събран в дамска чанта

 

Няма как да пропуснем и дамските чанти, макар че темата ни не е посветена на тях. Лятото е сезонът, в който цветовете са ярки, а емоциите - жарки. Затова залагаме на дамска чанта в отличителен нюанс, способна да събере целия ни свят… или поне тази част от него, която ни е необходима за топлите месеци.

6 Comment(s)

Kevin:
01.03.2023, 20:33:20, www.buyfast.live
Reply

nice blog

Kevin:
Reply

Buy Real Twitch followers, ✅viewer and channel views for your channel! ✅We use the latest methods to safely provide your Twitch stream with live viewers and followers

Kevin:
Reply

Buy Periscope followers, ✅hearts for your channel! ✅We use the latest methods to safely provide your Periscope followers

Kevin:
Reply

Buy Audiomack followers & streams with the highest quality. 100% Trusted and full satisfaction Guarantee.

thomas:
Reply

Thanks for your information sharing. your article gives us useful information, thank you for your work.

thomas:
Reply

Thanks for your information sharing. your article gives us useful information, thank you for your work.

Leave a Comment